Keresés

Elérhetőségek

 

T: +36 62 550-050

M: +36 30 4309-022

___________

 

E-Mail:

info@polgarauto.hu

 

Új Magyarország

Fejlesztési Terv


umft_hu.gif

Segítség a termékkereső használatához

Hogyan lehet a webáruházban keresni?

A Polgár Autószerviz Kft. webáruházában Ön az autójához vagy készülékéhez a kívánt alkatrészt cikkszám alapján keresheti meg

 

  1. Az alkatrészen, amit cserélni szeretne keresse meg a cikkszámot.
  2. Írja be a keresőbe nyomja meg az Enter billentyűt vagy kattintson a Keress! gombra!

Csak cikkszámra lehet keresni?

Igen! Ez azért van így, mert a gépjárműveknél ugyanazon autótípus esetén is évjárattól függően gyárilag más alkatrész került beépítésre. Amennyiben nem ugyanazon cikkszámú alkatrészt vagy annak helyettesítőjét rendeli meg akkor vagy nem tudja beépíteni vagy meghibásodást okozhat.

Mi van, ha nem ismert a teljes cikkszám?

Amennyiben a keresett alkatrészen a cikkszámot nem tudja leolvasni abban az esetben is próbálkozzon meg a kereséssel! A webáruház keresője nem csak teljes cikkszámra, hanem annak részletére is keres.

A cikkszámot csak kötőjellel, perjellel lehet beírni a keresőbe?

Nem kötelező. A kereső a keresendő cikkszámból a szóközt, kötőjelet, pontot, vesszőt és perjelet kivéve keres azért, hogya ha Ön ezeket nem írta fel csak a számjegyeket akkor is minél pontosabb találati lista jelenjen meg.

Megvan a cikkszám, de nincs készleten, nem lehet belőle rendelni!

Ebben az esetben is kattintson a keresett cikkszámra. Ekkor a termék részletes adatlapján válasszon a helyettesítő termékek közül, melyek biztonsággal használhatóak az eredeti termék helyett. Ha így se sikerült megoldani a problémáját, keresse bizalommal munkatársainkat az elérhetőségeink valamelyikén.

Technikai jellemzők

Az oldal napról napra folyamatosan bővül, frissül. Ezen adatok túlnyomórészt a keresett cikkszám CARGO Beszállítós helyettesítő cikknél találhatóak.